Etikette Bulunması Gereken Bilgiler Nelerdir?

Etikette Bulunması Gereken Bilgiler Nelerdir?

Ürünlere uygun ambalaj üretimi yapılırken, genellikle en son teknoloji kullanılmaktadır. Ürün ve hizmette yeni anlayışla birlikte etikette bulunması gereken bilgiler ile ilgili çözümler sunan ambalajlara yönelebilirsiniz. Yüksek bariyer özellikli ambalaj ürünleri, EVOH bazlı 9 kat filmler ve medikal ambalajlara rastlayabileceğiniz kategorilerde vakum torba gibi değişik çözümler de sunulmaktadır. Tüm bu ürünler etikette bulunması gereken bilgiler dikkate alınarak elde edilmiştir. Yasal zorunluluk gereği, ambalajların üzerinde tüketici sağlığına etkide bulunabilecek bütün bilgilere yer verilmelidir.

Ambalaj ve Vakum Poşetler

Gıda ambalajı kategorisinde et ve proses et ambalajı, süt ve süt ürünleri ambalajları, peynir ambalajı ve balık ambalajları gibi çeşitli ambalaj çözümleri yer almaktadır. Gıda ile ilgili olan bu çözümler etikette bulunması gereken bilgiler içerisinde bulunmaktadır. Çünkü sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşmanın yolu, doğru ambalajlar kullanılmasından geçmektedir. Evcil hayvan mamaları bile gıda türüne uygun ambalajlarla yapılmalıdır. Sretch hood, tüp ve körüklü filmler, PE shrink filmler, dunnage filmler ise, endüstriyel alanlarda kullanılan ambalaj ürünleridir. Vakum poşet ve doypack gibi dünya standartlarında üretilmektedir. Her sektöre uygun ambalaj çözümleri mevcuttur.

Kaliteli Evoh Liner Ürünleri

Big bag çuvallar ve hava yastıkları için özel dizayn edilmiş tüp veya körük formunda filmler bulunmaktadır. Çanta görüntüsünü andıran bu ürün, PE/PA/EVOH yapısında üretilmektedir. Her türlü baskılı ve baskısız ambalaj gereksinimlerinizi karşılayabilirsiniz. Ürünlerinize uygun olan ambalajları edinerek, birden çok sektöre ait ambalaj ürünü bulabilirsiniz.

 

 

Kategoriler: Genel
Etiketler: