Silaj Filmlerimiz ile Besicilere Çözüm Sunuyoruz

Silaj Filmlerimiz ile Besicilere Çözüm Sunuyoruz

Fitpak artık sadece biz insanların yiyecekleri için değil, sevimli dostlarımız, beslenmemizde büyük katkısı olan ve kimimizin ekmek teknesi olan besi hayvanlarının beslenmesinde büyük yer oynayan, mısır, yonca vb. bitkilerin kıyılıp turşulanması sonucu ortaya çıkan silajın da paketlenmesinde kullanılan filmler üretmeye başlamıştır. Besi çiftliklerinin kışlık yem girdisinin büyük çoğunluğunu silaj oluşturur. Silaj balyalarının saklanması ve sarılması için toprak altına gömmekten, kalın çuval bezi ile sarmaya kadar farklı uygulamalar denenmiştir. Günümüzde çiftçiler birçok silaj saklama yolu arasında en güvenilir silaj balyası paketleme yolu olan silaj filmlerimizi kullanmaktadır.

Silaj balyalarınızı ister kapalı alanda ister açık havada saklayın, silaj filmi kullanmanın besiciler için birçok faydası vardır. Silaj filmi bütün şartlarda silaj balyalarınıza yüksek koruma sağlar. Aşağıda silaj filminin bazı fayda ve avantajlarını görebilirsiniz:

Silaj Filminin Özellikleri

Silaj filmlerinin mükemmel mekanik özellikleri vardır. Hava koşullarına dayanıklı, yüksek kaliteli tutunma ve yapışma sağlayan hammadde içerir. Bu bileşen silaj filmine azami tutma / tutunma verir, her balyada hava geçirmez yapışma sağlar. Silaj filmlerimiz ile ilgili bütün özellikler için websitemizi ziyaret edebilirsiniz: https://www.fitpak.com.tr/tr/urunler/endustriyel-ambalaj/silaj-filmi/

Silaj Filmi Kullanmanın Avantajları

Silaj filmi ile sarılmış bir silaj balyası karışımın bütün besin değerini saklar. Ayrıca silajın kalitesini bozabilecek istenmeyen maya gelişmesini de engeller. Silaj balyalarınızı yüksek kaliteli silaj filmi ile paketlemeniz son saklama sürecinde de silajın besleyici değerinin artmasına yardımcı olacaktır. Son olarak, silaj filmi kullanımı hayvanlarınız için sağlıklı ve kolay sindirilebilir silaj elde etmenizi sağlayacaktır.

Silaj Filminin Faydaları

Silaj filmi kullanmanın bazı faydalarına değinelim:

  • Balya paketleme maliyeti düşüktür: silaj filmi ile balya paketleme günümüzde toprak altı silaj gömme, silaj tankı ya da deposu yaptırmak gibi çözümlerden daha ucuz bir uygulamadır.
  • Azami dayanıklılık: Silaj filmlerimiz direnç ve esneklikleri ile bilinir. Mekanik özellikleri delinmemesini ve silajın paketlenme ve taşınmasında dışarıdan zarar görmemesini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.
  • Çok yüksek sıcaklıklarda dahi iyi çalışır: Silaj filmimiz hava şartlarına karşı yüksek dirençlidir ve şiddetli sıcağa ve yağışlara dayanabilir. Bu şekilde, paketlenmiş balyadan en yüksek verimi alırsınız, silaj filmi ürününüzün güvende kalmasını sağlar, dış etkenlerden korur.

 Silaj Filmimizi Kullanmaya Başlamak İçin

Silaj filmimiz yukarıdaki faydalarıyla sizin için en sert çevre şartlarında en düşük maliyetle silaj balyalarınızın taze kalmasını sağlayacaktır. Silaj filmimizi daha önce denemediyseniz bize iletişim sayfamızdaki telefon numaramızdan, e-mail adresimizden yada online formdan ulaşabilirsiniz.

Kategoriler: Endüstriyel Ambalaj
Etiketler: