Ambalajlarda Bulunması Zorunlu Olan Bilgiler

Ambalajlarda Bulunması Zorunlu Olan Bilgiler

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tüketicilerin ürün alırken eksiksiz bir şekilde bilgilendirilmesi ve alınan ürünün doğru bir şekilde tanınabilmesi için ambalaj üzerinde bulunması gereken bilgiler konusunda bazı kurallar getirmiştir. Ürün ile ilgili her türlü bilginin yer aldığı ambalaj ihtiyacınızı karşılayan Fitbak, sağlıklı nesiller için en iyi ambalaj çözümlerini sunmaktadır.

Ambalaj Okumanın Önemi

Ürün satın alırken ambalaj üzerinde bulunması gereken bilgiler ile ilgili bilgi sahibi olursanız, daha sağlıklı bir yaşam sürdürebilirsiniz. Besin değerini kaybetmeyen, fiziksel – kimyasal ya da mikrobiyolojik açıdan bozulmamış olan gıdalar güvenlidir. Güvenilir ve sağlıklı olan gıdalar ile beslenmek çok önemlidir. Güvenli gıdaya herkesin ulaşma hakkının olduğu düşünen Fitbak, üreticiler ile tüketiciler arasında güvenilir bir alışveriş yapılabilmesi için en iyi ambalaj uygulamalarına yer veriyor.

Ambalaj Üzerinde Hangi Bilgiler Olmalıdır?

Son dönemlerde bilinçlenen tüketicilerin çoğu ambalaj üzerinde bulunması gereken bilgiler hakkında geniş araştırmalar yaparak, ürünleri bu araştırmaya göre satın almaktadır. Türk Gıda Koteksi tarafından belirlenen etiketleme yönetmeliği kapsamında Fitbak olarak ambalajların üzerinde olması gereken tüm bilgilere eksiksiz olarak yer veriyoruz. İhtiyaçlarınıza uygun olarak ürettiğimiz tüm ambalajlarımızda ürünün adı, net miktarı, ürün içerisinde bulunan bileşenlerin listesi gibi önemli bilgiler yer alır. Bununla beraber üretim yapan firmanın bilgileri, hangi ülkeye ait olduğu, son kullanma tarihi ve ürüne özgü bilgiler de yer alır. Sizlerde tüketici odaklı sunulan hizmetlerimizden yararlanarak en kaliteli ambalajlara sitemiz aracılığı ile sahip olabilirsiniz.

 

Kategoriler: Genel
Etiketler: