Gıda Sektörünün Gözdesi Vakumlu Poşet İmalatı

Gıda Sektörünün Gözdesi Vakumlu Poşet İmalatı

Ambalaj, üretim sektöründe çok yönlü bir uygulamadır. İlk olarak üretilen ürünün tüketiciye ilk günkü tazeliğinde, bozulmadan, yıpranmadan ulaşmasını sağlar. İkinci olarak markaların vitrin yüzü olur. Tüketiciler benzer ürünler arasında tercih yaparken ambalajı daha cazip gelene rağbet eder. Üçüncü olarak ambalaj, taşıma, paketleme esnasında hem yerden tasarruf etmeyi hem daha rahat taşımayı sağlar. Bütün bu artı özellikleri ve çok daha fazlasını vakumlu poşet imalatı sayesinde sizlere sunuyoruz. En kaliteli malzemelerden ürettiğimiz vakumlu poşet çeşitlerimizle ürünlerinizi taptaze biçimde tüketicilerinize ulaştırabilir, ürünlerinizin uzun ömürlü olmasını sağlayabilir ve şıklıklarıyla gözlere hitap edebilirsiniz.

Vakumlu Poşet İmalatı Ürün Grupları

Vakumlu poşet imalatı firmamız tarafından en son teknoloji ve en modern tasarımlarla yapılmaktadır. Bu kapsamda şeffaf, beyaz, mavi, metalize renk alternatiflerimizi rahatlıkla değerlendirebilirsiniz. Vakumlu poşet ürünlerimiz zipli ve zipsiz seçeneklerde üretilmektedir. Yüksek bariyer film yapısında oldukları için ürünleriniz üzerinde en etkili verimi almanızı sağlar. Pastörizasyona, sterilizasyona ve retorta uygundurlar. Ürünlerimizin her birisine en uygun baskı uygulamalarını yapabiliriz. Dilerseniz HD baskı, laminasyon baskı, parsiyel veya ful zemin mat lak uygulamalarımızı içeren çözümlerimiz sizlere sunulmaktadır. Ürünlerimizin her birisinde markanızı, simgenizi ve amblemlerinizi en kaliteli biçimde yansıtacağımızdan emin olabilirsiniz. Çünkü ambalaj sadece ürünü muhafaza etmez. Aynı zamanda markayı temsil eder. Markanın, firmanın, işletmenin kimliğini yansıtır. Kaliteli vakumlu poşet çeşitlerimizle markalarınızın hedef kitlenize en güzel cazip şekilde ulaşacağından emin olabilirsiniz.

Her Ebatta Vakumlu Poşet İmalatı

Vakumlu poşetler, ambalaj sektörünün en yenilikçi uygulamalarıdır. Fakat bütün vakumlu poşet imalatı ürünleri aynı kalitede değildir. Firmamızdan temin edeceğiniz vakumlu poşet çeşitleri kalitelerinin yanında kulanım avantajlarıyla da dikkat çekiyor. Dikey dolum vakumlu poşet çeşitleri, sıvı doluma uygun vakumlu poşet çeşitleri, doypak torba çeşitleri onlarca ürün çeşidinde tercih edebileceğiniz zenginliktedir. Ekstra dayanıklı ürünlerimizin her birisi kalite kontrolünden geçerek hijyenik ve sterilize biçimde sizlere ulaşmaktadır. Ürünlerimizi süt ürünlerinin, deniz ürünlerinin, zeytinlerin, yufkaların, turşuları ve daha yüzlerce ürünün ambalajında kullanabilirsiniz. Firmamız sizlere talepleriniz doğrultusunda her ebat ve ölçüde vakumlu poşet imalatı desteği sağlamaktadır.

Kategoriler: Genel
Etiketler: