% 100 Geri Dönüştürülebilir Yüksek Bariyerli Filmlerimiz

% 100 Geri Dönüştürülebilir Yüksek Bariyerli Filmlerimiz

  1. yüzyılda doğal gıdanın üretim, muhafaza ve pazarda sunumu tüketiciler için önemlidir. %100 geri dönüştürülebilir ambalaj filmlerimiz ile gıda üreticileri, tüketicilere taze ve katkısız gıdayı aynı kalite ile sunmaya devam edebilecek, öte yandan ambalajın kullanılması sonrasında çöpe giden ambalaj gerekli elleçlemeden sonra geri dönüştürülecek ve plastik üretim sektöründe hammadde olarak kullanılabilecektir.

Geri dönüştürülebilir yüksek bariyerli filmlerin özellikleri

Geri dönüştürülebilir filmlerimiz et, su ürünleri ve süt ürünleri gibi kolay bozulup atıl hale gelebilecek kıymetli gıda ürünlerinin MAP, yatay ve dikey gaz dolum yada termoform paketlenmesinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Yüksek OTR ve WVTR bariyerleri ile gıda ürünlerine uzun raf ömrü sağlar. Geri dönüştürülebilir yüksek bariyerli ambalaj filmlerimizle ilgili web sitemizde daha fazla bilgi bulabilirsiniz: https://www.fitpak.com.tr/tr/urunler/gida-ambalaji/geri-donusturulebilir-yuksek-bariyerli-filmler/

Geri dönüştürülebilir yüksek bariyerli filmlerin avantajları

Gıda paketlenmesinde geri dönüştürülebilir yüksek bariyerli film kullanılması ile üreticiler uzak pazarlarda ürünlerini daha uzun süre rafta tutarak daha rahat ve verimli üretim yapar, raftan geri dönen, atık ürün maliyetleri düşer.

Geri dönüştürülebilir yüksek bariyerli filmlerin faydaları

Dünya’da ambalaj filmlerinde son trend geri dönüştürülebilir olmasıdır. Geri dönüştürülebilir ambalajların, ambalaj atıkları sonucu ortaya çıkan çevre kirliliği ile mücadelede önemli bir destek sağlayacağı düşünülmektedir.  Geri dönüştürülebilir ambalaj ürün grubumuz geri dönüştürülebilir üst filmler, yatay ve dikey gaz dolum filmler, doypack ve torbalardan oluşur. Geri dönüştürülebilir ambalaj filminin kullanılması ile ambalaj film kalınlıkları azalır. Kalınlıkların azalması ile örneğin 1 m2 alanda kullanılan ambalaj film miktarı azalır. Öte yandan geri dönüştürülebilir film sayesinde, ambalaj sektöründe geri dönüştürülmüş hammadde miktarı artacak ve geri dönüştürülmüş hammaddeye ulaşım kolaylaşacaktır. Geri dönüştürülmüş hammadde kullanımı ile birçok ambalaj türünde daha az yeni plastik hammadde üretileceğinden, aşırı plastik üretimi azalacak, çevre kirliliği ile mücadeleye de katkı sağlanacaktır.

 

Geri dönüştürülebilir yüksek bariyerli ambalaj filmlerimiz ile ekonomi ve çevre kirliliği ile mücadeleye önemli katkı sağlamayı ümit ediyoruz. Ambalaj konusundaki bilgi birikimimiz, uzun süren Ar-Ge çalışmalarımız ve son teknoloji üretim tesisimizin olanakları ile ürettiğimiz geri dönüştürülebilir ambalaj çözümlerimiz ile müşterilerimizin hizmetindeyiz. Geri dönüştürülebilir filmlerimiz, doypack ve torbalarımızla ilgili daha fazla bilgi almak için satış temsilcilerimiz ile iletişim sayfamızdaki telefon numaraları, email adresimiz ya da iletişim formumuzdan görüşebilirsiniz. İhtiyacınıza uygun geri dönüştürülebilir filmlerimizi belirlemek için haberlerinizi bekliyor olacağız.

Kategoriler: Genel, Gıda Ambalajı
Etiketler: