Yüksek Kalitede Ambalaj Çözümleri

Yüksek Kalitede Ambalaj Çözümleri

Besin değerini kaybetmeyen kimyasal, fiziksel ve mikrobiyolojik açıdan temiz olan gıda maddesi güvenli gıda olarak adlandırılabilir. Bu şekilde sağlıklı gıdalar tüketilebilir. Sağlıklı gıdayı anlamak için gıda etiketinde bulunması gerekenler tam ve eksiksiz olarak ambalaj üzerinde yer almalıdır. Etiket üzerinde gıdanın adı, içindekiler, nem miktarı, firma adı, adresi üretim yeri, üretim ve son kullanım tarihi, seri ve parti numarası, kontrol belgesi, rjinal ülkesi kullanım ve muhafaza bilgisi olmalıdır. Et- proses, balık, süt ve süt ürünleri, peynir, MAP paketleme için alt ve üst folyolar ketçap ve mayonez, derin dondurucu, evcil hayvan maması, retort ambalaj seçenekleri uygun ürünler için en iyi gıda ambalajı çözümleridir. Toz gıdalar ve pastörizasyon ambalajlanmasında ise standart esnek ambalajlar kullanılmaktadır. Bu alanda gıda etiketinde bulunması gerekenler ürünler üzerinde bulunuyor. Tüm ürünlerde esnek çözümler ve mükemmel baskı kalitesi bir araya getiriliyor.

Evoh Liner ve Vakum Poşet

Hava yastıkları ve big bag çuvallar gibi yüksek bariyer özelliklerine ihtiyaç duyan özel dizaynlar gerektiren PE- PA- EVOH yapısında körük ya da tüp formundaki ürünler için evoh liner ambalaj çözümleri kullanılmaktadır. Vakum torba çözümleri içerisinde ise vakum poşetler ve doypack çözümler insan sağlığını önemseyen ve doğaya saygılı malzemelerden üretilmektedir.

Endüstriyel, Medikal ve Kimyasal Ambalaj

Endüstriyel olarak stretch hood, PE Shrink Filmler, tüp ve körüklü filmleri ve Dunnage filmler kullanılmaktadır. Bu alanda gıda etiketinde bulunması gerekenler bu malzemeler üzerinde de yer alıyor. Medikal, deterjan ve ıslak mendil ambalajları ile de yüksek kalitede hizmetler bir araya getiriliyor.

Kategoriler: Genel
Etiketler: