Vakumlu Poşet Kullanımı

Vakumlu Poşet Kullanımı

Vakumlu Poşet Kullanımı
Vakumlu Poşet Kullanımı

Vakumlu poşet yüksek oksijen bariyeri gerektiren peynir çeşitleri, et ürünleri, deniz ürünleri gibi ürünlerin ambalaj çözümleri için en ideal çözümdür. Bariyer özelliği ile ürünün sağlıklı ve uzun ömürlü olmasını sağlayan vakumlu poşet ürünün bozulma riskini en aza indirir. Vakumlu poşet kullanımı nemin iç yüzeye yayılmasını sağlayarak buğu oluşumunu engeller.

Vakumlu poşet kullanımı ürünlerin canlı ve doğal kalmasını sağlarken görünüm olarak da ürüne taze bir görünüm sağlar. FİTPAK Ambalaj çözümlerimiz arasında yer alan vakumlu poşet farklı ürün gurupları için özel tasarım yüksek kalite standartlarında seçenekler sunuyor. En son teknoloji ve yüksek otomasyona sahip üretim standartlarımızla marka ve ürün ihtiyaçlarına uygun vakumlu poşet çözümlerimi bulunuyor.

Vakumlu Poşet Seçenekleri

FITPAK Ambalaj olarak Farklı ihtiyaçlara cevap veren vakumlu poşet seçeneklerimiz arasında; üç tarafından ısıl yapışmalı, stand up, quadro vakum poşetler zipli ve zipsiz seçenekleri yer alıyor. Vakumlu poşet kullanımı açısından en yüksek kalite performansını sunan PA / PE yapısında ve BOPET / High bariyer film yapısında özel tasarım seçenekler sunuyoruz.

Vakumlu poşet renk seçenekleri arasında şeffaf, beyaz, mavi, metalik renk alternatiflerimiz bulunuyor. Farklı ürün bileşenlerine koruma sağlayan pastörizasyon, sterilizasyona ve retorta uygun vakumlu poşet uygulama seçeneklerimiz markaya ve ürüne özel tasarımlarla sunuluyor.10 farklı renkte HD baskı, laminasyon, parsiyel gibi farklı özelliklerde vakumlu poşet uygulama seçeneklerimizi değerlendirebilirsiniz.

Vakumlu Poşet Nasıl Seçilir

Markanın ürün pazarlama stratejilerine uygun ve sağlık standartlarını yasal olarak karşılayan vakumlu poşet seçimi yapmak üretici ve tüketici arasındaki güvenilirliği belirleyen bir unsurdur. Ürünün özelliklerine ve muhafaza koşullarına uygun vakumlu poşet seçimi raf ömrünü uzatır. FITPAK Ambalaj olarak ürünlerinize en uygun ambalaj seçeneklerini tercih etmenizi sağlayacak desteği sunuyoruz.

Vakumlu poşet seçiminde tüketicinin ürünleri kullanırken kolaylık sağlayacak şekilde tasarlanmış çözümleri tercih etmek önemlidir. Tüketici bir ürüne ilk bakışta sağlıklı ve taze göründüğü için yönelir. Vakumlu poşet kullanımı da kolay ve fonksiyonel olmalıdır ki tüketici ürünü tekrar tercih edebilsin. FITPAK Ambalaj tüketici odaklı tüm başarılı özellikleri taşıyan vakumlu poşet seçeneklerini sunmaktadır.

Kategoriler: Vakum Poşet