Pratik Kullanımlı, Hafif ve Sağlıklı Esnek Ambalaj

Pratik Kullanımlı, Hafif ve Sağlıklı Esnek Ambalaj

Kullanım açısından başta toz gıdalar için oldukça uygun olan esnek ambalaj, farklı özellikleriyle Fitpak şirketimizde üretilmektedir. Değişik renklerdeki ambalajlar, içine koyulan gıda ürünlerinin şeklini de rahatlıkla alabilmektedirler. Dıştan gelecek olumsuz etkilere karşı çeşitli gıda ürünlerini koruyan esnek ambalajlar görüntü ve baskı kalitesi olarak da üst kalitedirler. Modern ülkelerin başta gelen tercihlerinden biri olan bu türdeki ambalajlar için en iyi seçenekleri müşterilerimiz için sunmakta ve onların memnuniyetini ön plana almaktayız.

Esnek Ambalaj Çözümlerimiz ile Müşteri Memnuniyeti Sağlıyoruz!

Fitpak ekibinin deneyimi ve bilgisi ile üretilen esnek ambalajlar hafif ürünlerdir. BOPP/PE, BOPET/PE, BOPA/CPP, BOPP/CPP, BOPP/Metalize BOPP, BOPET/AL/PE/Ketçap ve Mayonez gibi farklı özellikleri bulunmaktadır. Fitpak ambalaj üretiminde en son teknolojik makinalardan oluşan bir parkur yer almaktadır.

Güçlü ve kaliteli bir hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren FitPak firmamız sağlıklı gıda açısından önemli adımlar atmaktadır. Aynı zamanda üretimimizdeki ambalajlarımız doğa dostudur ve buna uygun yapıdadırlar. Geri dönüşüm özelliği mevcuttur, bu konuda büyük bir özen gösterilmektedir.

Esnek ambalaj aynı zamanda pastörizasyon için de uygundur. Steril bir ortamda gıdaların saklanabilmesi için oldukça faydalı bir ambalaj türüdür.

Esnek ambalajlarımızda yağlı besinler güvenle paketlenebilir. Ambalajlar delinmeye ve yıpranmaya karşı dayanıklıdırlar. Neme karşı dirençli olan ürünlerdir. Esnek ambalajlarının en belirgin özellikleri arasında ısıya dayanıklı olmaları yer alır.

Yapıştırma kolayca gerçekleşmektedir çünkü esnek ambalajlar elektrik ve yüksek ısı iletkenliği mevcuttur.

Görünüm Çeşitlilikleri ile Esnek Ambalajlar

Esnek ambalajların en güzel avantajlarından biri de bu türdeki ambalajlara çok farklı baskı teknikleri uygulanabilmesidir. Tüm baskı teknolojileri kullanılabilmektedir. Baskı renklerinde HD özellikli 10 farklı renk seçeneği vardır.

Ürünler tercihe göre parlak veya mat görünümlü olarak seçilebilir. Değişik tasarımların görülebildiği esnek ambalajlar ile çekici dış görüntü yaratılabilir.

Esnek ambalajlar ile gıda ürünlerinin ömrü uzatılabilmektedir. Çabuk bozulma özelliğine sahip olan besinler için güvenle kullanılabilirler.

Fitpak ile çalışacak olan firmalar esnek ambalaj çözümlerimiz ile de en iyi kalitede hizmet alacaklar, ekonomik fiyatlardan faydalanabileceklerdir.

Kategoriler: Esnek Ambalaj
Etiketler: