Hazır Doypack Ambalaj

Hazır Doypack Ambalaj

Doypack Ambalaj Nedir?

Gıda üreticilerinin ürettikleri ürünlerin müşterilerine çevre koşullarından etkilenmeden taze olarak ve şık ambalajlarda ulaştırma arayışının sonucunda Doypack ambalaj keşfedilmiştir. Ürünler, paket seçenekleri ile görsellik sunar. Aynı zamanda muhafaza sağlar. Ürünü, ambalajın dik duruş şeklinden yararlanarak sergilemede ürün görselliği, depolama kolaylığı sağlanabilmektedir.

Doypack ambalaj ürünün evsafını kaybetmeden tüketiciye ulaşmasını sağlamaktadır. Ürün tüketici tarafından satın alındıktan sonra ise parça kullanımlarda kilitli ağız mekanizmaları sayesinde tazeliği muhafaza edilir. Ürün için Doypack ambalajlar başka bir muhafaza kabı istemeyeceğinden tasarruf ve sadelik sağlar. Tüm ürünlerde kullanılabilecek geniş ürün yelpazesi bulunmaktadır. Depolama, nakliye, muhafaza gibi koşullarda içerisinde taşıdığı ürünü korur. Ürünü satan kişilerde kolaylıkla ürünü sergileyebilecektir.

Ambalaj Türleri ve Kullanımda Sağladığı Kolaylıklar Nelerdir?

Şeffaf Vakum Torba özellikle ürünün içeriğinin tüketiciye gösterilmesi amaçlanması durumunda kullanılmaktadır. Bu sayede ürünün kalitesi tüketici tarafından kolaylıkla görülerek değerlendirilebilecek, satın alma kararını etkileyecektir. Zeytin, et ürünleri, şeker, pirinç, kuru bakliyat ürünleri ve süt ürünlerinin ambalajlanmasında sıklıkla kullanılmaktadır.

Pencereli Ambalaj ürünün markasını yansıtmakla beraber ürün içeriğinin bir kısmının tüketiciye gösterilmesi amaçlanan paket türüdür. Ürün markasının önemli olduğu durumlarda kullanılmaktadır. Alüminyum ambalajlar ürün markasını ön planda tutması, ayrıca ürünün tazeliği sağlanması amaçlandığında tercih edilen ambalajlama türüdür. Ayrıca sağlam ambalajlama gerektiren ürünler için çözüm oluşturmaktadır.

Sıvı dolum yapılabilen ambalajlar tüketicilere sıvı olarak ulaştırılması gereken ürünlerde çözüm sağlamaktadır. Süt, çorba, meyve suyu, ayran gibi pek çok ürünü kolaylıkla muhafaza edebilmektedir. Bu ambalajlama sayesinde paketleme için özel aparat veya makine ihtiyacı duyulmadan yapılabilmektedir. Bu sayede kısa vadeli işler için fazladan maliyete neden olmayacaktır.

Metalik veya mat görünümlü ambalajlama bu tip ambalajlama birkaç amaçla yapılabilmektedir. İlki, ürünün tazeliğinin muhafazası için gün ışığından korunması gerekebilmektedir. İkincisi, ürünün reklamı önemli olmaktadır. Üçüncüsü, ürünün görünüşü çok önemli olmamakta fakat reklamı ile kullanım talimatı önemli olmaktadır. Bu amaç için metalik veya mat görünümlü ambalajlar işe yarayacaktır.

Birçok farklı ihtiyaca çözüm sağlayabilecek Doypack ambalajlar için FitPak’e internet sitesinden, telefon ile mail aracılığıyla ulaşılabilmektedir.

Kategoriler: Doypack
Etiketler: