Et Ürünleri Ambalajları Nasıl Olmalı?

Et Ürünleri Ambalajları Nasıl Olmalı?

Kalitesini kaybetmeden sağlıklı şekilde tüketiciye ulaşması için tüm gıda ürünlerin bileşenlerine uygun şekilde ambalajlanması gerekiyor. Et ürünleri gıda ambalaj konusunda önemli bir yerde duruyor. Et ambalaj standartları kimyasal ve fiziksel tehlikelere karşı ekstra koruma gerektiren özelliklere sahip olmalıdır. Kırmızı et ve beyaz et ambalajlarında genel olarak kaplama filmleri (PVC, EVOH/LDPE), tabaklar (PS) veya sert (rijit) plastik kaplar kullanılmaktadır.

Et satışında güvenliğin sağlamasında ambalaj uygulamalarının önemi büyüktür. FİTPAK Ambalaj olarak et ürünleri için farklı ihtiyaçlara cevap veren, ürünlere özel ambalaj çözümleri sunuyoruz. Et ürünlerinin sağlıklı ve güvenilir ambalajlanabilmesi için vakum torba ve alt/üst folyo paketleme gibi özel ambalaj çözümlerimiz bulunuyor.

Et Ürünlerinde Ambalaj Çözümlerimizin Avantajları

Et ürünleri ambalaj çözümlerimiz ürünlerin farklı bileşenlerine uygun güvenilir ambalaj çözümleri sunar. Farklı et ürünlerinin ambalaj ihtiyacı da farklı olmaktadır. Firmamız et ürünlerinde dış etkenlerden yüksek koruma sağlayan uygulamaları özel ihtiyaçlara cevap veren sistemlerle birleştiriyor. FİTPAK Ambalaj olarak et ürünleri ambalaj çözümlerimizde üstün kalite standartlarını sağlayacak avantajlı seçenekler sunuyoruz.

Tüketiciye kolay kullanım imkanı sunan kolay açılabilme özelliği, saklama koşullarında kolaylık sağlayacak tasarımlarla et ürünleri ambalajlarımız tüketicinin tercih ettiği ambalaj tasarımlarıdır. Et ürünleri ambalajlarımızda fonksiyonel katmanlar; UV bariyeri ile ışıktan koruma, oksijen ve nem bariyeri ile bozulmaları engelleme, buğu tutma özelliği ile tazeliği koruma gibi birçok avantaj sağlar.

Et Ambalaj Çeşitleri

Et ürünlerinde ürünün farklı özelliklerine ve satışa sunulacağı yer ve süreye göre ambalaj çeşitlerimiz bulunuyor. Standart PA / PE, Yüksek Bariyer PA / EVOH / PE yapılarında ambalajlar en çok kullanılan et ürünleri ambalaj çeşitleridir. Firmamızın özel et ürünleri ambalaj çözümleri de bulunuyor.

Et ürünleri ambalaj çözümlerimizde; yüksek bariyerli yumuşak alt folyolar, çok katlı bariyer film laminasyonları, Sterilizasyon ve pastörizasyon uygulamaları için ambalaj seçeneklerinde şeffaf, beyaz, mavi, siyah yüksek bariyer film ve sert folyo renk alternatifleri arasından seçim yapılabilir. İstenilen özel tasarımlar için ürünlere ve ihtiyaçlara özel ambalaj çözümlerini de firmamız hizmetlerinden yararlanarak oluşturabilirsiniz.

Kategoriler: Genel