Dayanıklı Ve Doğa Dostu Ambalaj Malzemeleri

Dayanıklı Ve Doğa Dostu Ambalaj Malzemeleri

Dayanıklı Ve Doğa Dostu Ambalaj Malzemeleri
Dayanıklı Ve Doğa Dostu Ambalaj Malzemeleri

Ürünlerin uzun süre kullanılabilmesi ve bozulmadan korunması adına kullanılan ambalajlar son derece önemlidir. Özellikle gıda ürünleri söz konusu olduğunda firmamız, hem çevre dostu hem de hava geçirmeyen dayanıklı ambalaj malzemeleri oluşturmaktadır. Fitpak olarak yiyeceklerin, kedi ve köpek mamalarının bozulmaması adına her zaman kullanışlı ve sağlığa zarar vermeyen paketleme malzemeleri üretiyoruz. İnternet sitemizden ürünlerimizi inceleyebilir, firmanız adına toplu sipariş verebilirsiniz. Gıda ambalajı, doypak torba, endüstriyel ambalaj ve esnek ambalaj söz konusu olduğunda firmamız, her zaman en pratik parçaları oluşturmaktadır.

Uzun Süre Kullanışlı Ambalaj Malzemeleri

Bireyler ya da firmalar tarafından en çok tercih edilen ürünlerimizden bir tanesi vakumlu torbalarımızdır. Kuru ya da ıslak gıdaların veya bozulabilecek malzemelerin uzun süre ilk günkü gibi saklanmasına yardımcı olan vakumlu poşetlerimiz, yiyeceklerin ömrünü de uzatmaktadır. Piyasadaki vakumlu poşet fiyatları araştırıldığında kuruluşumuz müşterilerin ekonomik fiyatlara kaliteli ürünlerden yararlanmalarına yardımcı olur.

Sitemizi ziyaret ederek ürünlerimizin görselleri ve diğer hizmetlerimiz konusunda daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ar-ge kontrolünden geçen ve birbirinden farklı sertifikaları bulunan firmamız, müşterilerin sağlıklı ve kaliteli ürünlerden yararlanmasını amaçlamaktadır. Yüksek bariyer özelliklerine sahip ambalajlarımız darbelere ve çarpmalara karşı dayanıklıdır. Bu sayede ambalajlarımızı kullanan firmalar, ürünlerini zarar görmede en sağlıklı şekilde tüketicilere ulaştırabilmektedir.

Hayvan Maması Ambalaj Malzemeleri

Yalnızca gıda değil aynı zamanda hayvan maması konusunda da ürünler oluşturan firmamız yiyeceklerin en iyi şekilde muhafaza edilmesine yardımcı olur. Ambalaj malzemeleri arayışında olan ve yiyeceklerini en iyi şekilde saklamayı hedefleyen kuruluşlar, sitemizi ziyaret ederek hazır stoklarımızdan sipariş verebilirler.

Sıcak ve soğuk hava koşullarına dayanıklı, yağmur ve kardan etkilenmeyen ambalajlarımız yiyeceklerin zarar görmemesine zemin hazırlar. Sterilize ve anti bakteriyel maddelerden oluşturulan ürünlerimiz, yiyeceklerin depolarda saklanırken küflenmesini ya da bozulmasını engellemektedir. Gıda ürünlerinin insan ve hayvan sağlığı açısından son derece önemli olduğu günümüzde kolay açılabilir, Avrupa standartlarına uygun, HD baskı tekniğinde ambalajlar üretiyoruz. Çalışan sayımız her geçen gün biraz daha arttığı için Türkiye’nin pek çok noktasında hizmet götürmeyi amaçlıyoruz.

Kategoriler: Genel