BİZE ULAŞIN

Ürünlerinizin Raf Ömrünü ve Gıda Güvenliğini Artırın

Yeni nesil teknolojilerle üretip müşterilerimize sunduğumuz ambalajlarımız, birçok kullanım alanının yanında gıda ürünlerinin raf ömrünü uzatmak için de ideal.

Son tüketiciyle buluşacak ürünler gıda güvenliği gibi hassas bir konu söz konusu olduğunda özen ve dikkati kesinlikle hak ediyor. Fitpak Ambalaj olarak profesyonel ambalajlama çözümlerimizle gıda ürünlerinin tazeliğinin korunması ve gıda güvenliğinin artırılması konusunda uzmanlarla iş birliği yapıyoruz. Kalite onaylı ambalajlarımızla çeşitli kullanım alanları için birbirinden farklı ve ihtiyaçlara tam karşılık veren ebatlarda ambalajlar üretiyoruz. Fitpak Ambalaj olarak taze deniz ürünlerinden süt ürünlerine kadar markette yer bulacak birçok gıdanın raf ömrünü %50'ye varan oranlarda artıran ambalajlama çözümleri sunuyoruz. Esnek ambalaj, vakum poşet, retort ambalaj, streetch hood, MAP paketleme, doypack torbalar ve evoh liner yapısıyla farklı formlarda birçok ambalaj çözümünü müşterilerimiz için üretiyoruz.

Fitpak Ambalaj olarak güvenlik onaylı ambalaj çözümlerimiz ve kullanılan yenilikçi teknolojilerimizle ambalajlanan ürünlerin sıvılara maruz kalmasını azaltıyoruz. Böylece hem sıvıyla teması azaltılan ürünlerde bayatlama gibi potansiyel zararları önlüyoruz hem de ambalaj çözümlerimiz sayesinde ambalajlanan ürünlerin kokuları emiliyor ve güvenliği artıyor. Siz de Fitpak Ambalaj olarak size sunduğumuz paketleme sistemleriyle ürünlerinizin tazeliğini koruyabilir ve kullanacağınız ambalajlarımızla müşterilerinizin ilgisini çekecek görsel nitelikleri ürünleriniz için artırabilirsiniz.

Size sunduğumuz yüksek teknolojili ambalajlama çözümlerimiz, deniz, süt, deterjan ürünleri gibi birçok sektöre yayılan farklı ambalajlama tekniklerine tam karşılık verir; ilgili sektörlerde devrim üretme potansiyeline sahiptir. Ambalajlama konusunda müşterilerimizin yüksek standartlardaki beklentilerini göz önünde tutmaktayız. Balık ambalajı, et ambalajı, peynir ambalajı gibi gıda ambalajlama çözümlerinde profesyonel çalışmalarımızla sektörde öncülük ediyoruz. Ayrıca, sektörel olarak genişletilmiş pazar erişimi, marka bilinirliği ve tüketici deneyimleri için iyileştirilmiş çözümler üretiyoruz. Müşterilerimiz için ürettiğimiz ambalaj çözümlerimiz, dünya standartlarını aşan niteliklerimizle farklı pazar ve ürün ihtiyaçlarını desteklemek için fark oluşturuyoruz. Birçok boyutta geliştirilmiş ambalajlarımız sayesinde hem perakende hem de gıda hizmetleri pazarlarında bir adım öne geçebilirsiniz.

Fitpak Ambalajlama Teknolojisi Nedir?

Fitpak Ambalaj olarak ambalajlanacak ürünlerin korunması için en uygun ortamı oluşturacak teknolojiye sahibiz. Bu uygun ortamın oluşturulmasının anahtarı, müşterilerimizle birlikte çalışarak ürün türlerine, ürünün oluşturulma süreçlerine ve müşterilerinin ihtiyaçlarına göre araştırılma yapmış olmamız. Fitpak Ambalaj olarak ürünün raf ömrü, ürün bütünlüğü, müşteriye perakende ortamında sunum yapılabilecek ambalajlar üretebilmek gibi problemleri çözmek için varız. Üstelik, tüm ambalajlarımız taze veya dondurulmuş ürünlere uygulanabilir halde.

Dondurulmuş Ürünler ve Diğer Gıda Maddeleri İçin Ambalajlama Çözümleri

Fitpak Ambalaj olarak ambalaj çözümlerimizle dondurulmuş ürünlerin raf ömrünü uzatıyoruz. Ek olarak ürünlerin aynı paketin içinde, bütünlüklerini dikkate alarak, bozulmasını önleyerek müşterilerinize sunulması için çözümler üretiyoruz. Ürünleriz ister taze isterse dondurulmuş olsun uzun süreli koruma teknolojisiyle coğrafi olarak pazarınızın genişletilebilmesine olanak tanıyor.

Fitpak Ambalaj’da Müşteriyle İş Birliği Önemlidir

Fitpak Ambalaj olarak her bir ambalajlama sistemimiz, her tip müşteri ve müşteri isteği için farklıdır. Bu sebeple müşterilerimizle iş birliğine dayalı bir ortaklık geliştiriyoruz. Müşterilerimizin ambalajlama sistemimizden faydalanarak paketlemek istedikleri ürünlerini araştırma ve geliştirme laboratuvarlarımızda test ediyor ve ürünün ambalajlamasında özel ihtiyaçları göz önünde tutuyoruz. Elde edilen gerçek verilerle ambalajlama işlemi gerçekleştiriyoruz.

Sizin için ve sizinle ambalajlama sorunlarınıza ileri standartlarda çözümler üretirken, maliyetlerimiz ürünün gereksinimlerine göre özelleştirilmektedir. Bu nedenle, özel ambalajlama sistemi geliştirmek için birlikte çalıştığımız müşterilerimizle iş birliği içine girene kadar maliyetlerimizi belirlemiyoruz. Yalnızca sektörün gerekliliklerini üst düzeyde yerine getirmek için değil müşterilerimizin ürün ve markasına değer katmak için çalışıyoruz.

Siz de ileri seviye teknolojilerimiz ve ambalajlama çözümlerimizden faydalanmak iletişim formumuz aracılığıyla bizimle kolayca iletişime geçebilirsiniz;

https://www.fitpak.com.tr/tr/iletisim


Bir Saat İçerisinde 5 Mesaj Gönderebilirsiniz!
Saatlik Mesaj Gönderilim Limitiniz Dolmuştur.

Mesajınız Başarıyla Gönderilmiştir.
Yetkililerimiz En Kısa Sürede Sizinle İletişime Geçilecektir.

Bir Hata Oluştu!